Lisserbroek, Forsythiaweg "Villa Tates" - Architectenbureau BARTH
16715
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16715,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Lisserbroek, Forsythiaweg “Villa Tates”

Category
Woningen
About This Project

Opdrachtgever: De heer en mevrouw Tates

 

De privé-kavel kenmerkt zich stedenbouwkundig door een hoekverdraaiing, die in het ontwerp is verwerkt. De begane grond, die de kavel geheel benut, is de woonlaag.Een eenvoudige doos in ruw zwart baksteen, waarin een patio is gespaard als overgang van privé naar openbaar.

Een slank middendeel, op afstand van de buurpanden, loopt vanaf de kelderverdieping door tot aan het dakterras op de tweede verdieping. Deze massa hebben we in afwijking van de begane grond ontworpen in licht stucwerk.