Over ons - Architectenbureau BARTH
15790
page-template-default,page,page-id-15790,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
 

Over Ons

In een compact bureau hebben we gekozen voor een organisatie met korte lijnen. De samenhang in ontwerp, detaillering, uitvoering en het persoonlijk contact met de opdrachtgever tijdens het gehele proces is hiermee ons inziens het best gewaarborgd.

Bij elke opgave is juist ook de ‘achterkant’ van een programma van eisen voor ons essentieel: kijkend naar de situatie en luisterend naar de gebruikers.

In onze architectuur zoeken we naar nieuwe mogelijkheden en oplossingen, waarbij uitstraling en duurzaamheid sleutelwoorden zijn met aandacht voor detail, materiaalkeuze en kleur.

Zuivere, logische en éénduidige oplossingen trachten we te vinden in samenhang met constructie, interieur, en buitenruimte. Onze meeste ervaring is gelegen in scholenbouw en woningbouw, zowel projectmatig als particulier; daarnaast: utiliteitsgebouwen en stedenbouwkundige opgaven.

Wat betreft scholenbouw ligt onze ervaring vooral bij basisscholen, brede scholen en combinatieprojecten van onderwijs en wonen.